вторник, 16 ноември 2010 г.

СУПЕР АНТИОКСИДАНТ AquaSource: Защита на клетките


Най-добрият комплекс от мощни естествени антиоксиданти на нашия пазар. 
Антиоксидантите запазват клетките млади, здрави и жизнени, защото неутрализират свободните радикали, които водят до състаряване, болести, дегенерация и смърт. Според учените редовното приемане на антиоксиданти удължава живота с 20-30 г. и подобрява качеството му.
Тялото има собствени антиоксиданти, но те не винаги са в състояние да се справят с
обременената околна среда и с непрекъснато увеличаващите се негативни фактори. Основните източници на свободни радикали са слънцето (озоновата дупка), екологичното замърсяване, пушенето, химио- и лъчетерапията, летенето със самолет, силният стрес и други.
 Супер Антиоксиданта AquaSource защитава всички клетки от дегенерация и 
е полезен при:
- активни или пасивни пушачи;
- работа и живот в замърсена среда, автомобилни газове и пр.;
- излагане на химикали, токсини, радиация;
- прекомерно излагане на слънце (почивка на море и планина);
- негативни ефекти от претоварване и преумора на ума и тялото;
- повишен риск от сърдечно-съдови, чернодробни, дегенеративни и ракови заболявания;
- профилактично с цел забавяне на стареенето и поддържане на здравето след 40 г.;
- в първото тримесечие на бременността (намалява опасността от вродени аномалии);
- за млада, здрава, еластична и добре изглеждаща кожа и за намаляване на бръчките;
- за предпазване от разширени вени и забавяне на развитието им, ако са се появили.
Той е мощна комбинация от съставки, подбрани след внимателно проучване. 
Те имат благотворен ефект върху организма, който се подсилва още повече при комбинирането им.
Пикногенолът е открит през 16 век, когато моряци, тежко болни от скорбут, били чудодейно излекувани от един индианец с помощта на отвара от кората на някакви дървета.
Най-добрият пикногенол се добива от кората на пиния – вечнозелено дърво, което расте около Средиземно море. Съдържа над 40 биологично активни съставки. Известен е като "храната на младостта" поради способността му да заздравява колагена и еластина – основни съставки, поддържащи кожата, ставите и кръвоносните съдове здрави.
Пикногенолът се усвоява много лесно и попаднал в тялото, запазва активността си 72 часа. Установено е, че като антиоксидант е 20 пъти по-добър от витамин С и 
50 пъти - от витамин Е.
Флавоноидите, съдържащи се в него, предпазват от и помагат за лекуването на повече от осемдесет заболявания, в това число и рак. Преминава през кръвно-ликворната бариера и действа благотворно на мозъка. Намалява възпалението, подобрява кръвообращението и облекчава състоянието на засегнатите от сърдечни болести диабет, артрит и инсулт. Стабилизира еритроцитите, укрепва кръвоносните съдове и предпазва от кръвоизливи на ретината, инсулти и инфаркти. Ефективен е при слънчево изгаряне, псориазис, хронична умора. Облекчава разширените вени, намалява подуването на краката и опасността от тромбофлебит. Подобрява гъвкавостта, намалява болката и облекчава травмите на ставите.
Увеличава жизнеността, намалява последствията от стреса, подсилва имунната система, подобрява зрението и паметта.
Намалява усложненията при диабет (ангиопатия).
При алергии Супер Антиоксиданта е изключително ефективен, безопасен и по-евтин от повечето синтетични лекарства. Пикногенолът и другите му съставки предотвратяват освобождаването на хистамин и така облекчават сенна хрема, астма и други алергични заболявания.
Надежда за болните от МS: Пикногенолът намалява увреждането на мозъка от свободни радикали, подобрява кръвооросяването и устойчивостта му към хипоксия, укрепва кръвоносните съдове и намалява възпалението. Заздравява кръвно-ликворната бариера и намалява преминаването на левкоцити и антитела в мозъчната тъкан. Това води до намаляване на автоимунните процеси – един основен механизъм на увреждане при MS. Комбинацията от САО, AFA и ЕМК намалява пораженията от болестта, подобрява храненето на мозъчните клетки и възстановя функциите им. Голямо предимство е безвредността и многобройните други полезни ефекти върху организма като цяло.
Нарушена концентрация и свръхактивност: Пикногенолът неутрализира свободните
радикали още в кръвта, преди да атакуват, раздразнят и възпалят клетките на нервната система. Така се постига общ успокояващ ефект, увеличено внимание и умствено съсредоточаване, намалена агресивност и импулсивност в поведението, повишен контрол върху собствените мисли, подобряване на дисциплината, изпълнителността, оценките в училище, отношенията с околните, сътрудничеството с учители и родители.
Гинко билоба: Най-древното дърво на Земята, появило се поне преди 200 000 г. 
В Япония и Китай го наричат “Дървото на здравето” и го използват повече от 5000 г. Листата му неутрализират свободните радикали и абсорбират някои токсини, които иначе биха могли да увредят клетките. Гинко укрепва клетъчните мембрани и съединителната тъкан, затова капилярите и еритроцитите стават по-здрави и еластични. Така се подобрява микроциркулацията в мозъка, крайниците и навсякъде, където капилярите са особено тесни, притиснати или извити, например в очите, вътрешното ухо, увредени участъци от мозъка и сърцето и т.н.
Използва се за профилактика и лечение на недостатъчност на мозъчното и периферното кръвообращение, смущения в концентрацията и паметта, разсеяност, обърканост, световъртеж, замаяност, липса на енергия, лесна уморяемост, депресия, старческа деменция, шум в ушите, мигрена, астма, атеросклероза, главоболие и много други. Може да подобри състоянието на хора с инсулт и инфаркт, ангина пекторис, диабетна микроангиопатия, синдром на Рейно, болест на Алцхаймер и пр.
Зелен чай: съдържа полифеноли, които са мощни антиоксиданти. Кофеинът в него е
двойно по-малко, отколкото в кафето. Хората, които пият по 5 чаши зелен чай дневно, увеличават жизнеността си и стават по-устойчиви на болести, в това число рак, сърдечен инфаркт и мозъчен инсулт, кариес на зъбите, болести на венците и др. Освен това употребата му нормализира холестерола и помага да се избегне лошия дъх от устата.
Млечен бодил: съдържа силимарин, който подобрява способността на черния дроб да
пречиства кръвта и го предпазва от вредното действие на лекарства, алкохол, микроби и токсини. Използва се за профилактика и лечение на хепатит, цироза и други чернодробни болести. Черният дроб като най-важна химична лаборатория в организма, особено ако е претоварен, се нуждае от специализирани добавки (хепатопротектори).
Боровинки: полезни са за зрението, тъй като са богати на витамини. Как боровинките
издържат на тежките условия високо в планината, и как оцеляват през зимата, когато дърво и камък се пукат от студ? Това явно се дължи на някакви необикновени техни свойства. Заслужава си да потърсим сила от тях…
Житни зародиши: от екологично чисто жито, богати на фитохормони, ензими, витамини, протеини и естествени антиоксиданти. Житното зърно, заедно с микроводораслите, символизират самообновяващия се живот. Това са двете растения, свързани със Слънцето по един изключителен, неповторим начин. Съчетаването им поставя началото на нов етап в отношението ни към здравето и живота – едно многообещаващо ново начало!
Заключение: САО AquaSource основателно претендира за първото място сред подобни препарати. Това се дължи на изключителния му състав – пикногенол, Ginkgo biloba, зелен чай, житни зародиши, боровинки, млечен бодил и два вида водорасли – Кламатско водорасло AFA и червена Dunaliella salina (с най-голямо съдържание на бета-каротин). Препаратът съчетава мощното антиоксидантно действие на пикногенола с благотворното повлияване на микроциркулацията от Gingko biloba, стимулиращото действие на млечния бодил върху черния дроб и подмладяващия ефект на зеления чай. Същевременно житните зародиши, билките и водораслите осигуряват богат приток на важни хранителни вещества. При ежедневно приемане това осигурява условия за поддържане на великолепно здраве.
Някои съставки на СAO се намират и отделно и се използват самостоятелно за лечение и профилактика на определени болести. Тяхното съчетаване обаче е за предпочитане, защото по този начин с по-малки дози се постига същия ефект и освен това въздействието им е по-цялостно и ползата за здравето – много по-голяма.
Никой човек не е напълно здрав и всеки има нужда от подпомагане на едни или други
функции. Ето защо един широкоспектърен продукт с универсално действие е за предпочитане, особено ако не обръщаме специално внимание на начина си на живот и хранене.
Съставките му имат мощен антиоксидантен, профилактичен и регенеративен ефект, който се дължи на различни механизми на действие и е патент от самата Природа!

Източник: www.anhira.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D