петък, 12 ноември 2010 г.

Предимства и ползи при прием на водорасли АкваСорс

Нека изброим основните предимства и ползи, които никъде другаде не са събрани на едно място така, както при водораслите АкваСорс:
1. Активирани слънчеви електрони, които предават енергия директно на нашата енергийна система. Получават се, когато фотоните на слънчевата светлина се сблъскват с хлорофила при фотосинтезата. Водораслите съдържат до 20 пъти повече хлорофил от растенията, затова са наречени „Материализирана слънчева енергия”.
2. Алкална реакция – много важно условие за добро здраве и профилактика на болестите, в това число и рака. Повечето храни, особено готвените, подкиселяват организма и така отварят вратата за болести и остаряване. 
Водораслите алкализират организма.
3. Кръвотворен ефект – водораслите са много богати на желязо, витамин В12, протеини и хлорофил, затова обновяват и витализират кръвта. Наричат ги „Зелената кръв на Земята”. За разлика от кръвопреливането, водораслите не пренасят СПИН и хепатит. Винаги са за предпочитане при анемия. Има случаи, в които хемоглобинът се качва от 70 на 120 за 2-3 месеца.
4. Елексир за мозъка и нервите – богати са на невропептидни предшественици 
(за по-лесно синтезиране на серотонин, допамин, фенилаланин и др.), подхранват мозъка, активират паметта, подобряват концентрацията и способността за учене, стимулират творческите заложби, повишават умствената трудоспособност – „Интелигентна храна за интелигентни хора”.
5. Активират имунната система и й помагат по-добре да се справя с бактериални и 
вирусни инфекции, ракови клетки, паразити и т.н. (доказано с клинични изпитания, проведени в Канада). Нямат странични действия за разлика от антибиотиците. „Имунитет на капсули”.
6. Детоксикация – богати са на алгинова киселина, която се свързва с тежките метали, радиоактивните вещества и други токсини, прави ги водоразтворими и организмът лесно ги изхвърля през бъбреците (затова се препоръчва да се пие повече чиста и мека вода).
7. Активират стволовите клетки при по-големи дози (над 5 гр./ден). Стволовите клетки могат да регенерират различни органи и системи, в това число жизненоважни (сърцето след инфаркт, мозъка след инсулт, бъбреците и др.), и да възстановят здравето и младостта.
8. Биогенна, жива храна – във водораслите АкваСорс ензимите са съхранени до най-
висока степен поради това, че те се сушат при физиологична температура (за разлика от други предлагани на пазара, които по-скоро се „варят” при температура над 70-80оС).
9. Минерали и микроелементи – поради вулканичния район, в който растат, водораслите АкваСорс са много богати на редки и ценни минерали в органична (лесно усвоима, биодостъпна) форма. Те са много полезни за по-добро здраве и по-красиви кожа, коса и нокти.
10. Ценна генетична информация – водораслите се делят бързо – за един ден дават 10-20 поколения, при което „тестират” всевъзможни генетични комбинациии. За сравнение, 20 поколения при човека отнемат 400 години. Затова от водораслите можем да приемем наготово гени, които може би ще ускорят нашата еволюция и еволюцията на децата ни...
11. Съвършена клетъчна храна за сила, здраве и красота, която удължава живота, подмладява клетките на тялото и ни предпазва от остаряване и болести на цивилизацията като хипертония, атеросклероза, инфаркт, инсулт, диабет, рак, алергии, Алцхаймер, МС и т.н. 
Предпазват от скрития клетъчен глад, който се проявява и като измършавяване, и като надебеляване, и затова са подходящи за привидно здрави, но натежали и отпуснати хора. 
Водораслите АкваСорс чистят, енергизират и хранят и са изключително полезни за:
- всички, които искат да имат повече енергия, да са по-умни, по-здрави и по-активни хора, 
- които работят много, изложени са на постоянен стрес, не си доспиват,
- бременни жени (по-добро развитие на бебето, без да се изцежда организма) 
- кърмачки – майката по-здрава и силна, млякото й е по-гъсто и хранително 
- бебета, малки деца и подрастващи (тъй като са съвършена храната за този период), 
- често боледуващи, тежко болни и възстановяващи се след болести и операции хора.
Скъпи приятели, предлагаме ви възможност да бъдете полезни за себе си и другите – профилактика, удължаване на живота, здравна просвета, взаимопомощ и приятелски отношения.
Продуктите АкваСорс носят сила, здраве и дълголетие, а разпространението им може да ви донесе значителни доходи – както заработени, така и резидуални, умножени и пасивни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D