четвъртък, 11 ноември 2010 г.

БЕБЕТА ,ДЕЦА И АКВАСОРС

Много хора ме питат кои продукти на АкваСорс са подходящи за бебета на възраст 0-12 месеца. И за деца до 4-5 год.

Това са Бифидус, Водорасли АФА, Зелена енергия и КолАктив 
(или КолАктив 3).

Бифидусът е много важен за всеки организъм и особено за бебетата. Нормалната чревна флора на бебетата се състои от 99% бифидус! Тази добра бактерия не позволява развитието на вредни бактерии в дебелото черво и намалява коликите на кърмачетата.

Водорасли АФА богати на протеини, минерали, витамини, подпомагат функцията на мозъка, повишават имунитета, съдействат за правилното психо-нервно развитие на детето.

Зелена енергия богата на минерали и витамини, повишава имунитета и укрепва организма като цяло.

КолАктив повишава имунитета, подпомага растежа.

КолАктив 3 е като КолАктив, но към него е добавен Ацидофилус и Лактоферин. 
Ацидофилусът е друга добра бактерия, която е естествен обитатател на тънкото черво и пикочо-половата система. Подобно на Бифидусът, не позволява заселването на лоши бактерии. Лактоферинът е
съставка на коластрата (КолАктив) и в КолАктив 3 е добавена допълнително с цел увеличаването на защитните сили на организма. Лактоферинът е натурален млечен гликопроетин, който подпомага имунната система и осигурява повишена защита срещу болестотворни микроорганизми. Например всяка молекула от протеина лактоферин може да се свърже с два атома желязо. Понеже много патогенни бактерии виреят върху желязо, лактоферинът прекратява разпространението им, правейки желязото недостъпно за тях като
буквално им го отнема. Така без желязо патогенните микроорганизми умират.


Прием за всички продукти изброени по-горе:
1 капсула дневно (разпределена на 3-4 приема) разтворена в малко кърма (адаптирано мляко), плодов сок или каша (в зависимост от това на каква възраст е бебето). За децата над една година спокойно може да се дават по една капсула на ден и повече.
Важно! Добавяйте продуктите във вече охладени храни и напитки.

Накрая искам да ви обърна внимание, че можете да се регистрирате като дистрибутор на АкваСорс за да ползвате 30% отстъпка. За да се регистрирате като дистрибутор, трябва някой друг дистрибутор да ви препоръча. Аз мога да го направя и ще ви помогна да се запишете. Ако някой се интересува, нека се свърже с мен.
Бъдете здрави!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D