вторник, 16 ноември 2010 г.

Спорт, фитнес и суперхраните АкваСорс


Суперхраните АкваСорс са изключително полезни за спортуващите. Водещи британски атлети са подобрили своите постижения след консумация на водорасли. Българският национален отбор по художествена гимнастика съобщава отлични резултати след тяхната употреба. Почитатели на суперхраните са и състезателите от националния отбор по спортна аеробика на България, включително световните шампиони Мариан и Галя. Олимпийският отбор на Австралия, спечелил най-много медали, също ползва коластра.
Спортуването е въпрос на енергия и добра форма. Знаем, че най-много енергия се получава от слънчевите храни, на първо място от водораслите. Освен това те са най-богати на онези съставки, които липсват в обичайното ни меню. Това обяснява техния отличен ефект върху хората, които трябва да действат на по-високи обороти, в това число и спортистите.
Мускулната сила зависи от пълноценното клетъчно хранене. Затова е важно спортуващите да приемат Зелена енергия, коластра и ЕМК, при това в по-големи дози. Храносмилателните ензими подобряват усвояването на храните и съхраняват ензимната енергия на тялото. За производството на енергия е необходим CoQ10, а хромът заздравява мускулите.
Затова е важно да се приемат по 1-2 капсули CoQ10/Хром ежедневно. Преди състезания дозата се увеличава 2-3 пъти и се добавя Клетъчна енергия (CoQ10 с мигновено действие).
Издръжливостта и бързината зависят главно от ензимната наличност в организма,
състоянието на сърдечно-съдовата система, мускулатурата, кръвта и кръвообръщението.
Те трябва да бъдат пречистени и укрепени – това става най-добре с програмата Лесно начало в комбинация с ЕМК и коластра. При състезания бързината и издръжливостта се повишават от Клетъчна енергия и Супер Антиоксидант. Последният предпазва клетките и неутрализира свободните радикали, което помага за по-бързо възстановяване.
Волята за победа, техниката и координацията до голяма степен зависят от състояни-
ето на нервната система и усещането за сила и енергия. Приемането на водорасли, коластра, ЕМК, CoQ10/Хром и Супер Антиоксидант подобрява тонуса, самочувствието и устойчивостта, с което изгледите за победа се подобряват.
Предпазване от износване: Спортистите са подложени на повече травми и по-бързо износване, особено на ставите. Затова те трябва редовно да приемат Флексибилити, Зелена енергия, Коластра, ЕМК и Супер Антиоксидант.
Спортуващите девойки и жени имат нужда от пълноценно хранене, за да има ред в ендокринната им система. Вместо модни диети, водещи до разстройване на месечния цикъл и психоемоционална нестабилност, по-добре е те да ползват Lighten-up, Зелена енергия, коластра и ЕМК, за да предотвратят клетъчния глад и да отслабнат здравословно.
Спортувайте и отслабвайте със следните суперхрани и добавки АкваСорс:
Лесно начало -  за изчистване от токсини и регулиране на храносмилането.
АФА и Зелена Енергия - за пълноценно клетъчно хранене и зареждане с енергия.
Колактив-3 - за изграждане на здрави и силни мускули, кости, лигаменти, съдове, кожа и лигавици, за по-добър имунитет, клетъчна регенерация и забавяне на остаряването.
ЕМК -  за изгаряне на тлъстини, подхранване и здрава и хубава кожа и коса.
CoQ10 с хром и водорасли AFA - за сила и издръжливост, здрава сърдечно-съдова система, ускоряване на обмяната, по-добро действие на инсулина и изгаряне на тлъстините.
Протеинов шейк Лайтън-ъп с L-карнитин - за пълноценно диетично хранене, по-лесно отслабване, намаляване на апетита, ускоряване на обмяната и изгаряне
на тлъстините.
Клетъчна енергия -  за подсилване преди и по време на тренировки и състезания.
Супер антиоксидант - за възстановяване и предпазване на клетките от увреждане.
Флексибилити - за поддържане на ставите в идеално състояние.

Източник: www.anhira.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D