неделя, 19 декември 2010 г.

Зима без антибиотици - Аудиозаписи от беседи

Тук може да изслушате или да си свалите във формат .mp3 някои от беседите на д-р Найденов. Те са обработени и може би им липсва оригиналната свежест и самобитност, но затова пък са по-кратки и без излишните неща. 


АкваСорс и здравето на семейството- беседа пред майки в Монтана
Последствията от радиацията. Петте механизма, по които продуктите на АкваСорс ни помагат да се предпазим от радиация. Клетъчно гладуване и клетъчно хранене. Суперхрани, суплементи, детоксикация. Как да повишим интелигентността на децата си.Хранителна верига и проблеми със здравето.Детоксикация. Антибиотиците – за или против. Укрепване на имунитета. Хранителните алергии и ролята на тънките черва. Важността на коластрата за бебетата и децата. Детски хомеопатични типове. Ваксинации и миазми.Хлорофил, суровоядство и биополе. Поддържане на здравето на жените и мъжете. Стрес, метаболитен синдром, инфаркт, инсулт, диабет. Козметиката – един подценяван канцероген. Коя е алтернативата? Поддържане на здравето при стари хора. Жената като лечителка на семейството си. 

Интервю на д-р Найденов със Зоя Черешарова за тв-предаването "Вечерно море" - Варна- Темата е стрес и психосоматични болести, хомеопатия, зима без антибиотици.

Здраве за жената с продуктите на АкваСорс

Д-р Емилия Крилчева - акушер-гинеколог - споделя многогодишния си опит с жени от различни възрасти, на които е помагала с продуктите на АкваСорс. Бременност, раждане, предместруален синдром, менопауза, остеопороза и др.

Зима без антибиотици

Как с помощта на водораслите АкваСорс, Колактив-3, ЕМК и Бифидус да укрепим имунната система така, че да се справя по-лесно с вирусите и бактериите

Защо "Зима без антибиотици"
д-р Петър Найденов

Доверете се на Природата
д-р Юлия Цанкова
  
За имунитета и как да го поддържаме
д-р Вилма Михайлова

Суперхрани и имунитет 
Ели Хорозова 
Ако се интересувате от регистрация като дистрибутор или поръчка на продукти се свържете с мен - Маргарита Колева,дистрибутор № К50018799,телефони-0878-649585,0889-649585. Ще се радвам да Ви бъда полезна!

Приятно слушане!!!
http://anhira.com/zdrave/zdrave-bez-antibiotitzi 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D