вторник, 11 януари 2011 г.

Продуктите на АкваСорс и остаряването



С възрастта в човешкия организъм започват изменения, свързани с остаряването. Те засягат преди всичко жлезите с вътрешна секреция, нервната и сърдечно-съдовата системи. Увеличава се образуването на свободни радикали, намалява ензимната активност, жизнеността се понижава вследствие на по-слабо образуване на АТФ (аденозин три фосфат - главен източник на енергия), влошава се структурата на клетъчните мембрани и т.н. Стресът, недоспиването, преумората, цигарите, кафето, алкохолът, замърсителите от околната среда и професионалните вредности също си казват думата. При това тяхното влияние се натрупва с времето.
Последствията от тези неблагоприятни промени в биохимията и физиологията са понижена работоспособност, влошено състояние на кожата, лигавиците, ендокринните жлези и кръвоносните съдове, повишен риск от инфаркт и инсулт главно при мъжете, а при жените - климактерични смущения, остеопороза, депресия и др. Още след 30 годишна възраст растежният хормон в организма започва бързо да намалява и само за няколко години нивото му спада три пъти!
 Каквито и витамини, минерали и други хранителни добавки да се приемат, този проблем не може да се реши чрез тях. Единствените начини  да се набавят растежни фактори  може да стане или чрез приемане на растежен хормон /синтетичен/, или чрез билки, които стимулират хипофизата.Най-добре е набавянето на растежните хормони да става чрез приемане на Коластрата – една от суперхраните на АкваСорс. Тя е за предпочитане, тъй като съдържа най-богат набор натурални растежни фактори, укрепва имунитета и е много по-достъпна и по-евтина в сравнение с другите методи. С възрастта нараства и вероятността от развитие на диабет, артрит, атеросклероза, хипертония, рак и други неприятни и инвалидизиращи патологични процеси, известни като “болести на третата възраст”. Имунната система на възрастните хора също отслабва и организмът им става по-податлив на инфекции, особено през зимата. 
Всичко това води до рязко  понижаване качеството на живот на възрастните хора. Получава се тъжен парадокс - човек учи, работи, преодолява трудности години наред, а когато дойде време да се радва на плодовете от своите усилия, започва да се занимава с болници. Уви, често в най-зрялата и творческа възраст опитът и знанията започват да се разминават с възможностите за тяхната реализация. Народът е казал - първо се дава здраве за пари, а после - пари за здраве.  Може ли да се помогне на тези хора? Отговорът е ДА!
Специално на зрялата и по-напреднала възраст суперхраните на АкваСорс и биодобавките към тях предлагат комфорта и сигурността на доброто здраве чрез общото си профилактично действие. А профилактиката е много по-добра от лечението и далеч не толкова скъпа колкото него.

Ето един бърз преглед на някои продукти от гледна точка на ползата им за по-възрастни хора:

Програма „Лесно начало” - Мощна комбинация за подмладяване и пречистване на организма, клетъчно хранене и бърза регенерация на всички органи и системи на тялото. По правило, един курс с този комбиниран продукт всяка година, възстановява силите и увеличава жизнеността на възрастните хора, като същевременно подобрява и настроението им.

Супер антиоксидант с пикногенол - Предпазва клетките от склероза, атрофия и разрушаване, забавя стареенето, подобрява кръвооросяването - особено на мозъка, помага за съхраняване на зрението и слуха, намалява опасността от рак и други сериозни болести на третата възраст. Добре е дозата след 50-60 години и при по-забележимо остаряване да се увеличи до 2-3 капсули дневно.

Коензим Q10 с хром полиникотинат - Предпазва от сърдечна недостатъчност, укрепва имунната система, намалява кървенето от венците, заздравява мускулатурата и значително увеличава енергията, работоспособността, издръжливостта на физически натоварвания и мъжката потентност. Хромът помага при диабета от втори тип и е добре да се приема от всички пълни хора.

Комплекс есенциални мастни киселини - Истински елексир на младостта и красотата. Подобряват състоянието на косата, кожата, лигавиците, жлезите с вътрешна секреция и мозъка. Правят кръвоносните съдове по-здрави, гъвкави и проходими и намаляват опасността от инфаркт и инсулт. Предпазват от алергии, допринасят за нормализиране на холестерола, повишават тъканния имунитет, помагат при смущения, свързани с климакса.

Храносмилателни ензими с АФА - Подобряват храносмилането, премахват чувството на тежест, газовете и  подуването на корема, умората и сънливостта след хранене, предпазват панкреаса от изтощаване. Особено полезни са при по-отслабен организъм, например от заболяване, и при хранене предимно с готвена храна. С възрастта ензимната активност на организма все повече намалява и добавянето на ензими е много важно.

Зелена енергия - Самостоятелното й прилагане при по-възрастни хора не винаги е достатъчно поради това, че при тях често има по-сериозна патология. За предпочитане е комбинирането и с храносмилателни ензими, супер антиоксидант, комплекс мастни киселини и коензим Q10 с хром. В тази синергична комбинация тя е с много по- голям ефект.
 
Водорасли АФА /чисто/ - да не забравяме елексира за мозъка - водораслите АФА! При първите признаци на склероза няколко капсули на ден са достатъчни, за да се проясни съзнанието и да се намали досадното забравяне. Колкото повече държите на мозъка си, толкова повече се хранете с водорасли АФА!

Коластра (КолАктив и КолАктив 3) - Едва ли има друго средство, което да е толкова ефикасно в борбата с остаряването и което да е толкова полезно за възрастните хора. По въпроса са написани много книги и статии по цял свят. Можем да кажем само едно: колкото по-рано започне човек да я приема, толкова по-добре! Краят на човешкия живот обикновено се асоциира с болести, страдания и проблеми със самообслужването. Хората казват "старост-нерадост", но това не е задължително! Ако се вземат нужните мерки, възможно е значително да се облекчи животът както на самите възрастни хора, така и на близките им, които се грижат за тях. Нека не забравяме и един друг аспект на остаряването в България – недостатъчната финансова обезпеченост на повечето възрастни хора.

В днешно време са малцина тези, които могат да се похвалят с липса на костни изменения /особено за възрастните жени / Около 70% от жените в крайна сметка развиват някаква степен на остеопороза. В ОСТЕО-ФОРТЕ на АкваСорс  се съдържат  всички важни за костите вещества за предпазването им от остеопороза и за възстановяването им  във възможно най-прецизната  форма, доказано с патенти: Магнезий, Калций от водорасли™ , Магнезий от водорасли™, Калций цитрат, АFА 50 мг, Цинк цитрат, Йонни минерали от Голямото Солено езеро, Бор аминокиселинен хелат, Витамин К2™, растителни храносмилателни ензими Протеаза, Амилаза, Липаза , Витамини.                                                                 

Ставите са пантите на човешкото тяло, чрез тях се извършват всички движения, поради което първо те показват признаци на износване и изхабяване особено при възрастните хора. Поради тази причина АкваСорс е разработил продукта „Флексибилити”. Това е продукт,насочен към всички ключови моменти за поддържането  на функциите и здравето на ставите. За да се справим ефективно със ставните проблеми трябва да се обърне внимание на следните три основни аспекта:
  • предотвратяване на възпаленията
  • възстановяване на хрущяла
  • запазване на подвижността

Друг  продукт за всички ни, но най-вече за възрастните хора е АкваСорс Ливър кленз (за пречистване на черния дроб). Той е предназначен за пречистване на черния дроб на човека и е формула за ЦЯЛОСТНА детоксикация „…намаляване нивата на много токсини, като например от тютюневия дим, радиацията,изгорелите газове от автомобилите, химикалите и лекарствата и много други карциногени».

Препоръчваме  така също  и още един много   полезен продукт за  всички - Хималайска сол за осигуряване на природна енергия и регулиране на кръвната захар и холестерола и за още много други ползи за хората от всички възрасти.

АкваСорс предлага и много ефикасни хранителни добавки за преодоляване на определени симптоми на жените в менопауза. Такива продукти са Муун Баланс и Муун Райз.  Те са продукти, които са необходими и за млади жени  при хормонални смущения, нарушен месечен цикъл или силни болки по време на мензиса на жената /заедно с Есенциалните мастни  киселини/.

Препоръчаме на възрастните хора и продуктите Супер Енергийна храна  и Lighten-Up!
Чудесни продукти, които е добре да имате под ръка за бързо и лесно приготвяне на хранителна напитка. Lighten-Up! за съзнателно отношение към телесното тегло. Ечемичната Супер Енергийна храна е идеална за поддържането на стабилни енергийни нива: поддържането на добър баланс на кръвната захар е важно за всяка възраст. Както И ПО-БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ СЛЕД ТЕЖКО БОЛЕДУВАНЕ.

            АкваСорс предлага и още полезни продукти за здравето на възрастните хора. Тук ние само  споменахме някои от тях, а за повече информация се обръщайте към човекът, който ви е предоставил тази информация, който е и наш дистрибутор. Той ще ви помогне да изберете кои от продуктите /може да бъде и само един/ ще бъдат най-подходящи и полезни за вас за да подобрите значително здравето си и да бъдете жизнени и работоспособни - полезни за вас и вашите близки. Не е необходимо да ползвате всички продукти наведнъж. Аз ги ползвам последователно обикновено два или три заедно. Но може да си изберете и само един от тях.

Препоръчваме ви още  и да спазвате следните  правила:

1. Хранете се с пълноценни, натурални, свежи, пресни храни, каквито са плодовете и зеленчуците (цели зърна, ядки, бобови растения и здравословни източници на протеин - домашни птици, риба, яйца, тофу).
2. Яжте богати на калций храни, каквито са тъмно зелените листни зеленчуци (зеле, къдраво зеле и броколи) и други  продукти.
3. Консумирайте продукти, богати на фибри и пробиотици, избягвайте зависимостта от разхлабителни.
4. Не забравяйте да пиете вода (намалява чувството за жажда и спомага за пречистването на организма - средно по два литра на ден/.
5. Разхождайте се достатъчно на слънце, за да задоволите нуждите на организма от витамини.
6. Избягвайте пържената или мазна храна, особено наситените мазнини. Вместо тях използвайте масла с високо съдържание на поли-ненаситени мазнини, каквито са зехтина, слънчогледовото и соевото олио. При необходимост приемайте допълнително мастни киселини.
7. Хранете се с по-малко захар, тестени храни, сладкиши и т.н. тъй като те осигуряват само празни калории и обременяват организма да поддържа стабилни нива на кръвната захар.

Освен това, поради промените в начина на живот и забавения метаболизъм, е важно да обърнете внимание на това как се храните, както и с какво се храните. За да поддържате теглото и доброто си здраве е необходимо да се фокусирате върху ефективното хранене.

Това означава избор на храни с максимална хранителна стойност, а не с безброй калории. С нарастването на възрастта е силно препоръчително да се приемат допълнително пълноценни хранителни добавки като тези на АкваСорс. Приема на правилната храна и натурални хранителни добавки ще ви помогне дълги години да се радвате на добро здраве. Това обаче трябва да започнете още от ранни /детски/ години. И тогава ще боледувате много по-рядко и бързо ще се възтановявате и ще се радвате на по-добро здраве . Но никога не е късно човек да промени хранителните си навици,  за да подобри и съхрани доброто си здраве. Съветваме ви и да се доверите на пълноценните супер - храни и хранителните добавки на Аквасорс, с които ще се радвате на по-добро здраве и по-дълъг активен живот.

Нека не забравяме и един друг аспект на възрастните хора  в България – недостатъчната финансова обезпеченост на повечето възрастни хора. И тук АкваСорс ни предлага добро решение - Суперхраните на АкваСорс се разпространяват чрез мрежов маркетинг – една демократична и достъпна система за правене на бизнес, при която всеки, който реши да се захване може да си осигури допълнителни доходи и финансова свобода без да поема типичните при развиване на какъвто и да било друг бизнес рискове. При това ще бъде обучаван безплатно от опитни наставници. Това е по силите на всеки от вас.
Ако се интересувате от мрежов маркетинг или желаете да закупите продуктите на АкваСорс, свържете се с мен!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D