неделя, 19 юни 2011 г.

На море или балкан - бъдете подготвени за летните неразположения

И през лятото имунната ни система не издържа и нас или децата ни хваща летен вирус съпроводен с температура, повръщане, диария ... и почивката си отиде, ..та се не видя! Истината е, че вирусите постоянно мутират и антибиотиците не им действат. Единственото спасение, в т.ч. срещу летните вируси, са добрият имунитет и здравите лигавици – затова пак ще повторим за да се знае :
Зелена енергия: наречена още активатор на имунната система, тя ни помага да се справяме с всички вируси и прочие микроби. Освен това предпазва от радиация и чисти токсини. Може и трябва да се дава на децата и бебетата след тримесечна възраст. Ще ви спести много нерви и разкарвания по доктори. Задължителна е, ако сте тръгнали с деца на море или балкан си вземете с вас поне една опаковка.
Колактив-3: съчетание от: коластра , лактоферин и ацидофилус. Коластрата осигурява антитела срещу 20 вида микроби (имунитет наготово) плюс растежни фактори за бързо възстановяване на всички тъкани. Съдържа още природния антибиотик лактоферин – пречи на вирусите да се захващат за клетките ни и спира развитието на бактериите като взема желязото от тях (след което го носи на костния мозък за да се произвежда хемоглобин); и ацидофилус – полезна бактерия, която помага срещу летните диарии и отравянията със съмнителна храна… 
Други необходими ни за през лятото продукти са:
ЕМК / Есенциални мастни кисилини/: много важни за доброто състояние на лигавиците и кожата, особено при излагане на слънце и вятър или когато сме хванали вирус.
Бифидус: полезна бактерия, предпазва бебета и малки деца от диарии и чревни инфекции.
Помнете едно: профилактиката е по-добра от лечението. По-добре е да си давате парите за укрепване на здравето с помощта на тези продукти /суперхрани/, отколкото за антибиотици и други химични лекарства, които често са вредни и токсични, и влошават развитието и здравето на вашите деца (и на самите вас).
Д-р Петър Найденов, холистичен лекар, класически хомеопат

ЛЯТО 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D