събота, 1 октомври 2011 г.

SOLADEY-ECO – ЗДРАВЕТО ЗАПОЧВА ОТ УСТАТА


Здрави, блестящи зъби в здрава устна кухина. Функцията на зъбите е да сдъвкват храната. Докато дъвчем, съдържащият се в слюнката ензим амилаза започва разграждането на храната. Всички ние знаем колко важно е миенето на зъбите, за да предотвратим разрушаването им, а също и за здравината на венците. Заболяванията на венците
са основна причина за загуба на зъби при хора над 35 години. Беше установено, че до 90% от населението на Великобритания страда от заболявания на венците, 10% от които са тежки. Милиони хора не знаят, че имат тази сериозна инфекция,която би могла да доведе до загуба на зъби, ако не се лекува. Тревожна е не само загубата на зъбите. Нови изследвания свързват периодонталните заболявания (заболявания за венеца) с други здравни проблеми, включващи сърдечни и дихателни заболявания; безплодие;спонтанни аборти; бебета, родени с ниско тегло; инфаркт; остеопороза и диабет.
Да пазим зъбите и венците си чисти е важно за предпазване на венците от заболявания и за заздравяването им. Плаката е разположена върху зъба до венеца, тя може да причини възпаление на венците, което се проявява със зачервяване, подуване и кървене при миене на зъбите. Ако се остави да прогресира, възпалението води до костна загуба, свиване на венците и разклащане на зъбите. В крайна сметка, след продължително неадекватно отстраняване на плаката и зъбния камък, високата костна загуба около голяма част от зъбите не оставя избор на зъболекарите, освен да ви предложи протези. Вие се съгласявате, защото болката и лошият вкус в устата са нетърпими. Добрата устна хигиена е изключително важна за общото здраве.
Защо йонна четка за зъби?
Изследванията показват, че четките за зъби Soladey-eco са по-ефикасни от обикновените. Те не се нуждаят от паста или само, ако предпочитате, може да сложите много малко количество. Пастата за зъби може да съдържа: флуориди, консерванти, детергенти, ароматизатори, омекотители, подсладители, сгъстители и оцветители. Затова избягвайте или намалете количеството на пастата за зъби, за да редуцирате нивото на химикали, на което се излагате.
Как действа?
Изложена на светлинен източник (флуоресцентната лампа в банята, обикновена крушка или слънчева светлина) фоточувствителната титаниева пръчица на Soladey-eco конвертира светлината в отрицателно заредени електрони (йони). Пръчицата освобождава тези йони, които смесени със слюнка, привличат положителните (водородни) йони от киселината в зъбната плака. Киселината след това се неутрализира и плаката се разпада - научен подход за по-чиста и по-здрава устна кухина! Паста за зъби не е необходима, тъй като водата (слюнката) е активната съставка – поддържането на добра хигиена на устната кухина вече става естествена и икономична.
СЛЮНКАТА е активната съставка – не някой чудотворен химикал, който може да купите в епруветка, а именно вашата собствена слюнка е най-доброто!!? Тридесет годишни изследвания върху слюнката показват, че тя има защитна функция, която не само отблъсква инфекциозни заболявания, но също така овлажнява и поддържа мукозната и зъбна цялост, както и екологичният баланс. Слюнката е антимикробна и подтиска производството на киселината на зъбната плака след ядене на сладко. Но това не е всичко - тя дори защитава устата от множество бактерии и вируси и се смята, че е важна за здравето на целият организъм, не само за устната хигиена. Слюнката
използва синергични имунни и не-имунни защитни системи. Неимуноглобулиновите защитни антимикробни системи, съществуващи в човешката слюнка, са подобни на тези в кърмата и сълзите. Те работят като допълнителна защита при хора с имунни недостъци.
Как се използва йонната четка за зъби?
1. Уверете се, че излагате пръчицата на възможно най-ярка светлина (естествена или изкуствена). Идеално би било да отидете близо да естествен източник на светлина. Отворете устата си колкото можете по-широко, за да може тя да достигне до задните зъби. Колкото по-силен е източникът, толкова по-добър е резултата. Ще
забележите, че слюнката ви се пени доста, когато четката работи ефективно.
2. Намокрете власинките и полупроводника с вода или разтвор Соле.
3. Първо четкайте всички повърхности на езика отзад към върха, като изплаквате четката всеки път. Започнете първо с езика, защото повечето бактерии в устата са именно върху него.
4. Ако използвате паста за зъби, слагайте съвсем малко, защото пяната може да покрие пръчицата и да блокира достигането на светлината и съответно действието на четката.
5. Четкайте зъбите си леко и цялостно по същия начин, както с обикновена четка. Съсредоточете се повече върху контакта със зъба, отколкото върху прилагането на сила. Поради тази причина препоръчваме средно мека (Medium) глава. За разлика от четкането с обикновена четка за зъби, тук не е нужно да използвате сила. Medium
главата ще проникне в пространствата между зъбите по-ефективно от меката глава, без огъване. Нежното четкане е по-добро за венците.
6. Почиствайте пръчицата след всяка употреба. Ако там, където живеете, водата е твърда, почиставайте пръчицата с власинките на стара четка за зъби или на използвана глава.
7. Препоръчваме да замените пастата за зъби с натурален, антисептичен разтвор, който да използвате като вода за уста и за освежаване на дъха. Сложете няколко камъка от солта за Соле в буркан пълен с вода. Разтворът трябва да е наситен, т.е. камъните трябва да се разтворят, но на дъното на буркана да остане малко парче.
*Бележка: Слюнката е достатъчна за четкане на зъбите си на открито. Не ви препоръчваме да четкате езика си, когато нямате източник на течаща вода за да почистите власинките на четката.
Важни съвети за здрави зъби и венци
• Спрете цигарите: пушачите са подложени на четири пъти по-голям риск от развитие на заболявания на венците.
• Стреса и употребата на алкохол също се свързват с повишаване на заболяванията на венците.
• Пиенето на вода през деня също помага. Ако нямате възможност да си миете зъбите след хранене, изплакването на устата с вода премахва значителна част от бактериите.
• Избягвайте да приемате сладки и напитки продължително време.
Продукти на АкваСорс, които подпомагат здравето на зъбите и венците са:
• Остео Форте (богат на калций, магнезий и витамин D3)
• CoQ10 комплекс (CoQ10 за здрави венци)
• Плодова Енергия (всички дребни плодове са полезни за венците)
• Течно злато (изследвания свързват ниските нива на прием на DHA с болни венци)
• АФА (калций, витамин В12 и витамин С)
• Морска Енергия (бета каротин, червени водорасли, богати на калций и магнезий)
• КолАктив3 (съдържа имуноглобулини)
Няколко практични бележки:
1. Изберете внимателно цвета на четката си, тъй като ще я ползвате цял живот - сменяемите глави не са скъпи. Цветовете на четките са: черен, син, зелен, лилав, червен и жълт. Сменяемите глави са меки, средно меки и детски.
2. Четката, която получавате в комплект с дръжката с титаниевата полупроводникова пръчица е с медиум глава. Производителите казват, че тази глава може да се ползва 2-3 месеца. Дистрибуторите ни посъветваха, че при нормално употреба медиум главите могат
да издържат и 6 месеца.
3. Сменяемите детски глави са подходящи за деца до 3 годишна възраст. Меките глави се препоръчват за деца над 3 години.


Вижте също:


Ако се интересувате от регистрация като дистрибутор или поръчка на продукти се свържете с мен - Маргарита Колева, дистрибутор № К50018799, телефони - 0878-649585, 0889-649585, Skype-boqnboqn3.   http://www.myaquasource.com/50018799
Ще се радвам да Ви бъда полезна!




2 коментара:

Благодаря Ви за коментара :D