понеделник, 28 ноември 2011 г.

АкваСорс МЛМ бизнес - накратко!

 
Всеки от нас харесва продукти и услуги и когато е доволен, препоръчва на свои приятели. Нали и ти си препоръчвал ресторант, книга, препарат за почистване, хотел, витамини...?

Е, има два типа хора: такива, които го правят просто така и такива, които получават пари за това.

Мрежовият маркетинг е индустрия, която дава чудесни възможности за бизнес без начален капитал, без специални квалификации и без специални връзки... Това, което се иска от теб, е да НЕ СЕ ПРОМЕНЯШ - просто да продължиш да правиш това, което правиш от 5-годишна възраст: да споделяш.
 
  
Ако искаш да изградиш голям МЛМ бизнес и да имаш резидуални доходи, не работи по системата на дребно: „сподели продуктите с приятелите си”. Нормално е да споделиш и да ги информираш, но големи бизнес продажби не могат да се реализират посредством насърчаване на дребни бизнес практики. Фокусирай се върху изграждането на голяма, силна и мотивирана мрежа. Без модела на големия бизнес на дублицирането няма успех и големи възнаграждения. Първата информация, която би трябвало да дадеш на някого, е представянето на бизнес възможността. Ако това не го интересува, можеш да превключиш към програмата „клиент”. Научи системата и я следвай. Тя е лесна за дублициране и ще те изведе към върха.
 
Ако се интересувате от регистрация като дистрибутор или поръчка на продукти се свържете с мен - Маргарита Колева, дистрибутор № К50018799, телефони - 0878-649585, 0889-649585, Skype-boqnboqn3
Ще се радвам да Ви бъда полезна!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D