неделя, 29 септември 2013 г.

Презентация на " АкваСорс " - Посветени на благополучието и здравословния начин на живот от 1994 г .

 
AquaSource е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и винаги остава вярна на своите основоположни принципи.

AquaSource е компания, предлагаща хранителни добавки, която се основава на семпла философия. Ние вярваме, че най-прекият път към отличното здраве е да сме сигурни, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае.

Вече почти 20 години AquaSource предлага на пазара висококачествени продукти. Ние използваме само най-добрите налични естествени съставки, без значение каква е цената. Защото ние не харчим средства за реклама, скъпи връзки с обществеността нито за лъскави опаковки.

AquaSource е ангажирана да насърчава запазването на здравето чрез естествени съставки и предлагане на широка гама висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки. Като част от визията ни, нашите продукти се продават от независими дистрибутори чрез най-мощния метод на разпространение: „рекламиране от уста на уста“.



Източник: http://www.aquasource.net

Ако решите да се регистрирате като дистрибутор или направите поръчка на продукти АкваСорс - не забравяйте кой Ви е информирал- обърнете се към мен или кажете в офиса моите имена и дистрибуторски номер, а служителите на АкваСорс ще Ви обслужат:
Маргарита Колева-дистрибутор № К50018799,
тел.0878-649585, 0889-649585, Skype - boqnboqn3
http://www.myaquasource.com/50018799 
Ще се радвам да Ви бъда полезна!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D