понеделник, 31 март 2014 г.

7 ЗАКОНА ЗА УСПЕХА от Ранди Гейдж

 


1. Закон за пустотата: Ако са ви нужни нови обувки, изхвърлете старите. Ако ви е нужна нова дреха, почистете шкафа си. Трябва доброволно да се разделите със своите стереотипи.  


2. Закон за циркулацията: Бъдете готови да пуснете това, което имате, за да получите това, което желаете.  

3. Закон за въображението: Отначало трябва да видите своето процъфтяване във вашето въображение. Направете описание на своя идеален ден и не показвайте описанието на никого, освен на този, на когото се доверявате. Пазете това описание някъде подръка и в свободното време го препрочитайте. 

4. Закон за творчеството: Човек може да постигне щастие посредством енергията на своето мислене, интуицията и въображението.  

5. Закон за даването и получаването: Ако давате нещо със сърце, то ще ви се върне стократно. Когато получавате блага, много е важно да ги споделите с обкръжаващите ви. Ако имате някакъв дар, а не го използвате,това оскърбява вашата божествена същност. Отнасяйте се почтително към способностите, които имате, и ги споделяйте с другите. Ако правите това, ще привлечете още много блага в живота си. 

6. Закон за десятъка: Вселената винаги взима своя десятък. Това е просто закон за благодарността към източника, който ни поддържа – 10% от това, което имате. Никога няма да узнаете как ще се върне към вас този десятък. Парите са обикновено явление. Но отдаденото в десятък може да се върне към вас във вид на сдобряване с някого, нови приятелски отношения, оздравяване и т.н. 

7. Закон за всеопрощаването: Ако не можете да прощавате на хората, вие няма да можете да приемете своето богатство. Ако вашата душа е запълнена с ненавист, за любовта няма да има място да влезе. Необходимо е да се избавите от отрицателните чувства, които ви угнетяват и не ви дават покой.



В плейлиста има събрани много клипове на Ранди Гейдж свързани с просперитета и МЛМ. Приятно гледане!

Вижте какво каза още Ранди Гейдж в интервю за Economy.bg: Когато преследвате значимите за вас неща, парите идват сами

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D